Villa Lisdodde

Een ruim familiehuis in drie lagen. In de kelder: opslag, werkplaats, technische ruimte en speelruimte. Met op de begane grond: garage, werkruimte, keuken en woonkamer met openhaard en vide. En op de eerste verdieping: berging, drie slaapkamers, badkamer en een dakterras.
De gevels zijn van donker metselwerk en houten, antraciet geschilderde kozijnen met aan de tuin hoge schuifdeuren met glas. De gevels langs het terras zijn aan de buitenkant bekleed met smalle, glimmende, zwarte, houten delen.
De houten pui in deze gevel langs het dakterras, met de vides, waar de trappen zich in bevinden en het glas in de bestrating aan de voorzijde van het huis, zorgen voor daglicht in de kelder.
De uitvoering is door de opdrachtgever zelf gedaan.

Bouwjaar 2008
Opdrachtgever Particulier
Locatie Ijburg Amsterdam, NL
Program Woning
350 m2
Type Opdracht
Samenwerkers Bouwadvies J. Koblens
Designteam Chantal van Dillen, Cas Bollen
Status Gerealiseerd